HTML

Eva - Karesz US Trip

San Diegotól Baltimore-ig és még azon is túl... 2009. július 18. - december 5.

Friss topikok

Linkblog

Pittsfield - 2009. szeptember. 12. szombat

2009.09.19. 05:24 Eva Borsos

English version is below…                         

 
Ma reggel Ingrid elvitt a helyi borszaküzletbe. Minden szombaton bor- és sajtkóstolót tartanak. A libanoni tulajdonos gyakran szervez bortúrákat a vásárlói számára. Őt és egy vásárlót is fellelkesítettünk, hogy feltétlenül utazzanak Magyarországra.
Innen Don korábbi lapjának, a Berkshire Eagle-nek a találkozójára mentünk. Ez az ország egyik legjobb hírű napilapja volt, amíg az örökösök el nem kótyavetyélték az örökség javát. Végül a legtehetségesebb újságírók is elhagyták a lapot. Erre a találkozóra jöttek az egész országból, igen nagy nevek is.
Ezek után jött a „hölgyprogram”. Ingrid bejelentett a fodrászához – egy igazi olasz úr –, aki azzal kezdte, hogy megnézte van-e jegygyűrűm. Majd ki sem engedett a kezei közül: ő mosta meg a hajam, majd szuper frizurát vágott nekem, és elmagyarázta, hogy mért ilyenre vágja. Majd sokat sejtetően azt mondta, hogy kövessem. Átvitt a szépségszalonba. Azt mondta, hogy olyan gyönyörű a szemem és az ajkam, hogy erre egy kis sminkkel fel kell hívni a figyelmet (figyeljetek fiúk – micsoda udvarlási technika)! Szóval kaptam egy nagyon szép és szolid sminket, majd amikor megkérdeztem mivel tartozom, megnézte milyen bankjegyek vannak nálam és csak egy 20 dollárost vett el. Hát hiába, az olasz pasik tudják, mi kell a nőknek :- )
Mivel ez volt az utolsó estém Pittsfieldben, Ingrid partit szervezett a tiszteletemre. Meghívott két házaspárt (Christine, Tack, Michele, Chuck). Elképesztő vacsorát főzött 1 óra alatt (Kaliforniai paprika krémleves fűszeres palacsintacsíkokkal, Penne garnélával, lazaccal, paradicsommal és olasz kolbászkákkal, végül házi szilvalepény tejszínhabbal).
Nagyon kellemes este volt, remek emberekkel és kicsit szívfájdító magyar zenével… 
 
 
 
Pittsfield (MA) – 12th September 2009, Saturday
 
This morning we visited the local wine store. Every Saturday there is a wine and cheese tasting, and the owner is sometimes organizing wine tours for the customers. While we were there we really persuaded him and another customer that they have to come to Hungary.
Then we joined in to the reunion of The Berkshire Eagle, where Don used to work. People came from all over the East coast to join this reunion.
Then a real lady program was taking place. I asked Ingrid to take me to his hairdresser. Joe the Italian gentleman, upon introduction took my hand to see if I have a wedding ring. Then he did not let me out of his sight any more. He cut a really cute hair for me, explained why this is the best shape for me. Then he took me over to the beauty salon and said we need to highlight these beautiful eyes and lips. (Gentlemen you should pay attention, how a real Italian guy is courting!) So I got a really nice make-up, and at the end when I asked how much do I owe – he only took 20 dollars.
After all this adventure, since this was my last day in Pittsfiels, Ingrid organized a party for me. She invited 2 other really nice couples (Christine, Tack, Michele, Chuck) and prepared an amazing meal in about 1 hour.
Red pepper soup with home made pancake strips, Penne with tomato, shrimps, Italian sausage and salmon, Home made plum pie with whipped cream.
It was just such a nice way to say good bye, with great food, great people and a little heartbreaking Hungarian music in the background…

Szólj hozzá!

Címkék: pittsfield

A bejegyzés trackback címe:

https://ustrip.blog.hu/api/trackback/id/tr231392025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása