HTML

Eva - Karesz US Trip

San Diegotól Baltimore-ig és még azon is túl... 2009. július 18. - december 5.

Friss topikok

Linkblog

Budapest - 2009. december 6. vasárnap

2009.12.06. 23:49 Eva Borsos

English version is below...

Minden kedves olvasónknak jelentjük, hogy éppségben hazaértünk. Már nagyjából ki is aludtuk magunkat, és a kicsomagolás is a legjobb úton halad. Eddigi meglepőbb élmény a kocsivezetés volt. Nem csak, hogy a sebváltóval kell babrálni, de még egy nem várt 3. pedál is van a kocsiban, amit aljas módon rögtön induláskor kell használni. (Eddig az induláshoz a fékre kellett lépni, mostmeg arra semmi sem történik.)

Az ismerősöktől megtudtuk, hogy épp az első hó leesése előtt hagytuk el az országot - nem egy rossz időzítés télikabát nélkül.

Hamarosan küldjük a meghívót a nagy diavetítéses élménybeszámolóra...

 

Budapest, 6th December 2009, Sunday

We would like to let you know, that we have got home safe and sound. We managed to get some sleep and the unpacking process is going on well. The biggest surprise so far was driving. We not only need to hustle with the shift, but there is also a surprising 3rd pedal down there, what you need to use immediately to start your car. If you step on the break nothing happens...

We have also learned that we have left the day before the snow arrived, not a bad timing without a winter coat...

We are going to have some parties to follow in Budapest - to share our experiences and more pictures - so if you are coming to Budapest soon you are more then welcome to join!

All the best to all of you and happy holidays!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ustrip.blog.hu/api/trackback/id/tr911579286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása